fredag 6 juni 2008

Resan ner

Resan neröver: Fiat Ducato med besättning rullade neröver Svea Rike klockan 14.04 torsdag den 5 juni 2008. Smärtfritt är ett ord som passar utmärkt som substantiv när man talar om färden. Pit-stop i Sveg för påfyllning av diverse depåer, främst prioriterades alkoholen.

Slutmålet för den inledande fasen var Kungälv där Krille och Rostarn har sin bas. Väl där var sängen oerhört attraktiv och samtliga gick och lade sig. Runt 2–skjutet ringer dock Krille och ger gänget en invit till ”krogen”. 4/5 nappar på erbjudandet och kaoset är ett faktum. Efter otaliga rundor med öl och tillhörande lekar så blir det hemgång till undertecknad som har sålt kiosken och svikit EM-mode efter blott en dag… Det tycker resterande delen av gänget är för dåligt, givetvis, och bestämmer sig därför att ge mig en brutal uppväckning. Våra två 10”högtalare placeras därför I min säng och därefter pumpas ”oslagbara” på cirka 123 decibel! Tji fick jag…

Eftersom gänget kom hem runt 6 så tog vi en redig sovmorgon. Vid två på eftermiddagen så steppar vi upp någorlunda utvilade och väldigt hungriga. Efter lunchen på ICA MAXI-parkeringen så så plockar vi upp Krille, Jocke och Röstarn för att ta en sväng inne på byn.

Efter en strapats på storslagna Avenyn så slår vi oss ned på en uteservering där de har liveframträdanden. Det första vi får njuta av är en kall Heineken, delikatess nummer 2 är en dam som framför egenskrivna låtar på tyska, ackompanjerad av sitt keyboard. När hon framfört de så kliver nästa artist fram, det är ett gäng linedancers. Vi inser potentialen i deras dans efter några öl och anmäler oss omgående för en snabbkurs. 4 minuter senare står vi på avenyn och dansar för en entusiastisk publik. Ja just, innan vi slog oss ner för att ta vår första bärka så var vi tvungna att bestämma oss för vem som skulle agera chaufför på och av färjan. Sommarens viktigaste klunch stod för stor dramatik. Efter avgörandet så står Olof som den ledsnaste själen och vi andra sörjde med honom……. SÅJA! var väl det vanligast använda ordet sekunderna efter.

Under vistelsen i Göteborgs kommun har vi stått på två parkeringar och har skrapat ihop två st
parkeringsböter, 100% på det området alltså. Vi har därför bestämt oss för att starta en insamling som vi väljer att kalla ”Bläckhund Production International Pengasamling”. Känner ni
att ni vill att bloggandet ska fortsätta och att vi ska komma hem så smyger ni bara in lite pengar på 8147-1 994.908.487-6 på Swedbank. Tack på förhand!




Uppladdning i sveg



"Krogen"



brutal väckning á la GES


Pjaut efter sin livs viktigaste klunch

Gänget som linedancar på Avenyn

Inga kommentarer: