tisdag 3 juni 2008

Pre-EM

Östersund, denna vackra pärla beläget i centrala Jämtland vid Storsjöns östra strand, har visat sig från sin allra bästa sida i början av Juni. En sol som står i zenit dagarna i ända och en temperatur som är oerhört behaglig. Men det är inte bara klimatet som gör orten till vad den är. Invånarna i staden har även dom visat sig från sin bästa sida och gjort visiten till en ren njutning och ett perfekt avstamp för vår kommande resa.

Vi har börjat komma in i rätt mode nu. Några dagars alkoholintag, solning och en pimpad husbil är väl det vi har åstadkommit hittills. De individer som växt fram nu under vår uppladdning och som ska åka ner är Perra, Lennart, Olof, Jan och Rickard. Dem gamla slitna gestalterna, Martin, Erik, Patrik, Linus och Emil lämnar vi nämligen på hemmaplan.

Jag har avlagt löfte om att fylla denna sida med löpande uppdatering om vår framfart under denna månad och jag både hoppas och tror att jag ska kunna hålla det löftet. Hålla samt underhålla ska bli mitt mantra. Förvänta er mycket bilder, citat och en hel del dråpliga situationer, mest troligt med Olof i huvudrollen.

Nu bara kör vi, det är EM!

Inga kommentarer: