söndag 8 juni 2008

Hüttfest i Füssen!

Landar i Kiel på tok för tidigt och det märks på de flesta deltagarna. Richard visar av det mest uppenbart, otaliga antal vometeringar längs med högersidan på husbilen och en hel del andra tecken på att allt inte var riktigt i balans. Det var någorlunda befogat då vi hade kört rätt hårt dagen innan. Grannarna från Borås hjälpte till bra och kom med nya infallsvinklar på vårt sätt att dricka. Jag tror dock att det var vi som levererade flest visdomsord till det unga och uppenbart orutinerade gänget. Jag menar dom snackade om semester och flickvän... Det skrattade vi gott åt.





När Richard hade spytt färdigt och vi övriga avverkat 90 mil genom Deutschland så inser vi att vi inte kommer att hinna till campingen i, Innsbruck, tid och bestämmer oss därför för att stanna i det tredje riket för att kunna köpa på oss de öl vi planerat att dricka under turneringen. Ögat faller på gränsorten Füssen där damerna är fagra och de grekiska restaurangerna visar fotboll. Efter 5 Löwenbrau så piper vi ut på parkeringen och kör en powergrill. 25 korvar och ofantliga mängder pot-sallad, hamburgerdressing och kerre sveper vi i oss på mindre än 20 min, allt för att hinna till 2:a halvlek mellan Portugal-Turkiet(eller var det Grekland). Post-game så drar vi återigen ut på parkeringen och husbilen för att schlafa. När alla lagt sig så blir det en flashback från Kungälv. Ingen ringde och hetsade oss denna gång utan idéen kom direkt från kärnan, "ska vi bläcka?!" en unison kör fyller på med ett starkt JA!, sekunder senare sitter vi i hytten och har hyttfest i Füssen. Stor succé givetvis, vi dricker öl, lyssnar på gamla slagdängor och är allmänt bedrövliga.






Vi lämnade den stackars parkeringen i ganska så dåligt dager och just i detta nu så sitter jag vid bordet i Autorollern på en slingrig serpentin genom de oerhört vackra landskapen i Österrike med målet inställt på Nattrer See och Camp Sweden!


Vi hörs inom kort, *kJamizaR*

2 kommentarer:

Anonym sa...

KONGE!!! tippar på teamautoroller - grekland 2-0

Anonym sa...

Du kan va 2-0