fredag 13 juni 2008

Nytillskott

Igår kom det en ny atlet och anslut gruppen. Vi kallar honom Gudmund, det är inte för att han är gudalik utan det är för att han har haft oturen att ha taskiga föräldrar. det sinnesstånd han kom i var helt rätt och han fattade genast tycke för våra nyinskaffade öl. Det ledde i sin tur att han träffade den typiska Kristianssonska bläckan. Efter 2-3 timmar vår han spårlöst försvunnen trots att vi letade med lykta och ljus runt hela campingen. När han återfinns morgonen efter är det en oerhört sliten och något ångestfylld Gudmund vi får tag i. Han släntrar in först runt 8-9 tiden på morgonen, sen när han vaknar runt 12 tiden får vi höra klagofyllda sånger om att han har supit bort ALLT. Kamera, mobiltelefon, iPod, kort, pengar, självkänsla och tröja är några av grejerna som står på hans lista. Ungefär 50% av grejerna återfinns efter några timmars letande men de resterande letar vi fortfarande efter på lost&found.

Kontentan av hans första kväll i gruppen är att vi numer har en ny medlem och att ingen av de ursprungliga medlemmarna har träffat den värsta fyllan under vistelsen.

Ja just, när han kom hem taxivägen efter en sväng inne i Innsbruck så hade han inga pengar. han valde då att lämna mobilen i pant för att gå och hämta kontanter. Problemet uppstår när han i sitt löjligt onyktra tillstånd inte hittar till husbilen, som ligger 20 meter ifrån entrén till campingen. efter otaliga minuters letande ger han upp sin jakt och lägger sig på en gräsmatta för att försöka sova. Problem #2 uppenbarar sig när han inser att det är svinigt kallt och mest troligt kommer att frysa ihäl om han fortsätter att ha sitt uppehälle på en gräsplatt. Han försöker återigen att leta upp sitt hem men får ge upp det och bestämmer sig för att ta närmsta lediga sängplats, otaliga ryck och slit i dörrar resulterar i att han får upp en dörr och framför honom ligger det 3 personer i en dubbelsäng. PERFEKT tänker han och slänger sig ner bland männen. När han senare på morgonen blir väckt av att hans arm blir bortslängd från någon okänd individs ansikte så ser han en person ligga på golvet i husbilen och bestämmer sig genast att lämna husbilen för att undvika en konfrontation när golvsovarn vaknar. Det är väl här nånstans han kommer in till oss och däckar, resten är historia.

Ågren..... Inte så farlig ändå.... På´t igen bara!

2 kommentarer:

Anonym sa...

cred till gudmund ändå!

Anonym sa...

haha, fan han e så jävla Kääääärk
/bacon