söndag 15 juni 2008

14 Juni

Inget bra datum.

Sverige spelar bländande fotboll i min 15-45 sen kliver en näsa och en artist ut och självförtroendet, alternativen och tålamodet försvinner. Hoppas dem är med mot ryssland och Holland bara.
Efter matchen så har vi kommit ner i tempo, dels för att det enda dom serverar på arenan är alkoholfri bira och dels för att david villa är en bög. Vi bestämmer oss rätt omgående för att skippa utgång och istället leta efter en taxi hem till campingen. Det var lättare sagt än gjort och efter vad som kändes som en utökad marathon så får vi tag i en nazi-chaffis. Lätt den bittraste person som har kört en droska. Han hann med att döma ut de flesta minoriteter som finns, vi tyckte det var roligt.


De i gruppen som hade haft privilegiet att vara på arenan är nu på efterhand de minst nöjda. Janne och Olof som såg matchen på storbild och därmed hade chansen att inmundiga alkohol och var därför uppe i gäzen. Röj på diverse nattklubbar och massa kaosartade händelser ingick givetvis i agendan. När Jan kommer hem med en gästspelare, vid namn wigen, så får vi höra att Olof har gått hem med en släggkasterska eller en åtminstonde någon med väldigt östeuropeiskt utseende. Hon var bredare än Hulken och längre än Yao Ming enligt utsago. det skrattade vi oerhört gott åt.


Några timmar senare på natten så vaknar vi av ett duns. Olof har då för avsikt att slänga upp en tjej i fönstret uppe i sängalkoven där jaag och Janne ligger och försöker schlafa, inte speciellt populärt trots att det var en dam. Orsaken till att vi inte var intresserad av detta var att vi redan var 6 residenter i det lilla mobila utrymmet. Inte nog med det så hade han lovat bort ytterligare 2 sängplatser som den hunk och kvinnofixare som han är! När han tagit in 2 av tjejerna i husbilen för introduktion så var vi 9 st i husbilen som upplevs som trång när man bor 3 där. Vi avfärdade dock planerna om autorollern som hostel och en minst sagt besviken Olof fick ta golvplats helt utan sällskap...







1 kommentar:

Anonym sa...

bara såja