lördag 21 juni 2008

JAN-Z

Det blev ett minst sagt bittert slut på detta mästerskap och vår vistelse i alpland. Min förhoppning om ett sverige vidare till kvartsfinal blev totaldemolerat av Guus hiddink och hans mannar, de gula grabbarna var inte ens nära avancemang.


Efter matchen så hade vi 2 val, åka hem till campingen och husbilen och sura eller gå in på närmsta hak och beställa in ett dussin järn. För er som läser bloggen regelbundet förstår nog att det första alternativet mest bara var ett skämt och att vi slog oss ner vid ett bord och beställde in irons för glatta livet. Humöret gick parallellt med promillenivån spikrakt uppåt och efter 4-5 buca så är vi jätteglada. En i gruppen blir så glad att han hånglar upp en dam som var minst sagt risig. Faktum är att hon var utvecklingsstörd, gammal och jääääävligt ful! "hångel som hångel"


Efter startskotten på haket begav vi oss in till de mer centrala delarna av Innsbruck. Minnena vid det här laget är minst sagt sporadiska och enda anledningen jag har nåt att skriva här är att det blev lite av en så kallad lucköppning när vi synade bilderna från föregående kväll. Hånglet med mongisen hade alla glömt fram till det magiska ögonblick då bilden på en aspackad Jan-Z står o slätar av en dam med en kromosom-avvikelse. Jag såg även senare en anteckning på mobilen "Jan-zzzz kubg, hångka med ett mongo :)::)".


"Du HÅNGLADE fan med en mogge igår!"



Fler toKiga* bilder rullar förbi och det blev ytterligare skrattsalvor när det uppdagas att jag, Jan-Z och Olof har gått runt i suspekta kvarter i Innsbruck och försökt övertala folk att Jan-Z var en världskänd rap-artist och för att bevisa det freestylebattlade han med lite random människor som stod helt svarslösa, kanske inte bara för att han var så pass bra som han var... Jag och Olof stod i bakgrunden och försökte agera som ett riktigt neger-entourage, vi beatboxade skrek "JAN-Z (sjooon SEEE) och var allmänt häftiga. Taxiresan hemöver blev en jobbig färd för den stackars chauffören som blev tvungen att lyssna på halvkass beatbox, sjoooon sEEEE och berättelser på engelska om hur mkt bitches Jan-Z skulle få fucka när vi kom till campingen. Stockholmsgrrannarna fick också ta del av den kultur vi hade anammat under aftonen och vid 4-snåret väcks dom av "I'm gonna fuckin kill you man!" och andra coola uttryck vi har lärt oss genom åren med gangstafilmer.


2 kommentarer:

micke sa...

Vi Stockholmare har också detta sjoon seee inspelat på mobiltelefon! ;) Vi kan skicka över inspelningen mot dyra pengar. ha ha

Anonym sa...

Det pungar vi lättsamt upp med alla miljoner dollar han har dragit in på konserter, skivor och porrfilmer....