torsdag 22 november 2007

Sverige till EM, såjan!

Under kvällen har vi varit på jobbet och truckat och möjligheterna till att SE fotboll var egentligen ganska begränsade... Men vi är 2 solvers och vi plockade med oss laptopen samt tilhörande 3g-kort för att se vad vi kunde åstadkomma.. Vi hade Ralf Edström på SR som back-up men hade hela tiden siktet inställt på att få SE matchen. För övrigt hade Ralf inte med sig mannen, myten, legenden Lasse Granqvist i kommentatorsbåset så känslan av att SE matchen stärktes ytterligare... Under första fikarasten gav vi olika p2p sidor en chans men fick tyvärr inget napp... På lunchen däremot så hittade vi länken som gav oss rörliga bilder från matchen och festen var igång! De som hade haft oturen att jobba sent skift denna vecka satt alla samlade i fikarummet och trängdes framför en 15,4" skärm med relativt kornig bild. Det spelade ingen roll att kvalitén på sändningen var blandad för magin som Zlatan gång på gång skapade kunde man se klarare än vad Nadal/Ramos är på nattklubbarna i Madrid...

Fram till att första halvlek blir avslutad, med en lång och melodisk liten trudellutt på domarens pipa, var allt frid och fröjd. Saken var den att lunchen var slut och matchen inte riiiiktigt var klar efter 45. Som tur var hade jag och ettan en container att tömma så vi slet med oss anläggningen och skapade ett mysigt tvbord strax utanför den nämda containern. SPIK! Vi såg där Källströms härliga mål och med det så reducerades kartongernas vikt avsevärt.

När mannen som såg ut att heta Wolfgang senare blåste av matchen kunde jag och Erik pusta ut ordentligt. För husbilen köptes primärt för att vi skulle kunna röja sönder alpländerna när vi väl var klara för EM. Den investeringen hade inte blivit lika lyckad utan vårt fosterlands representationslag i grannskapet. Nedräkningen till EM har nu börjat på allvar och vi ska göra allt i vår makt för att överträffa Tysklandsresan förra sommaren.

Jag och Bubben är spikade iaf, vilka är det som hänger på till vad som skulle kunna bli den roligaste sommaren någonsin?!?


1 kommentar:

Anonym sa...

jag e game!! men det ni ju redan...Puss