måndag 26 november 2007

Helg i Oslo

Såg ut som följer: På fredagsaftonen togs softandet till en helt ny nivå. Vi satt och jannade oss med datorerna och bara var mjuk. Vi kom i säng okristligt sent som vanligt eftersom omställningen från kvällsskift tar ett tag. Vi inledde därför lördagen ganska schletna. Det var jobb på lagret men jag hade kunnat betala en redig slant för att få ligga kvar i sin mjuka och varma säng. Jobbet avklarades i ett löjligt segt tempo men det gick bra trots allt. När stämpelklockan, som jag för övrigt trodde man hade avskaffat i samtliga icke-öststatsländer, hade gjort den sista inpräntingen på våra rrrrrisiga stämpelkort så bar det iväg mot Ökern för att starta upp vad som blivit det enda man kan ta för givet, Lördagsbläckan.... Tuborg 4.5% smakar aldrig så bra som den gör när den är ljummen, man är på väg hem från jobbet och Bubben börjar bli sjuk i huvudet...

När vi kommer hem slår vi oss ned framför varsin dator och använder "Röj-flaggor" i msn som första bläckspel. Vi gav det en chans och det funkade men jag har svårt att se att det kommer att bli ett stående inslag i våra lördagsbläckor... F.Ö. vann jag matchen med klara 26-25.... Efter diverse bestyr så ringer vi in förstärkning och Tobias "hunken" Löding dyker upp och förräkan är i och med det på gång på allvar. Vi sitter 3 grabbar i en husbil på ett industriområde och lirar "bläck-jack", vad mer kan man begära av en förfest?


Tydligen en hel del tyckte vi efter ett tag och tog taxi in till byn för en rendez-vous med den kvinnliga delen av Logistikk Compagniet. Efter ytterligare ett par klunkar från källan till allt gott, den gröna livsbringaren, så gick vi ner till Sofia på Nichol och bläcka bläckabläcka vidare.... Under vistelsen där börjar det klara bilderna från kvällen ta slut i takt med att järnen kommer in men det finns iaf bildbevis på att kvällen slutade på Burger King glufsandes på något härligt meal... Det fanns dock inget bildbevis på någon som somnat över något av borden och det gjorde mig lite illa till mods.

Söndagen har snuddat perfektion. Vad sägs om det här upplägget:

- Vaknar, serveras en frukost värdig en kung

- Kommer igång, möter upp Bubbsy och Tobbe på Harrys för fotboll och mat

- Går på Nichol och tar det mjukt och en kaffe

- Dyker in på bio och av bara farten bränner vi av 2 filmer

- Varvar ner framför en dator och knaprar på det som blev kvar av tilltugget från den suveräna förfesten

Det blir inte sämre av att Milan vinner matchen vi kikar på efter en stilig frispark av Mr Pirlo. Det blir heller inte sämre av att Bubben och Tobbe är sjuk i huvudet.
Det enda som skulle kunnat ha varit bättre vore om Norskarna slutade skojas med deras prissättning. Efter att vi kommit ut från snaskhandeln inne på Vika Kino så adderar vi våra kvitton och ser att vi handlat för ca 400 norska pengar. Biiirligt

Helgens betyg: 4/5

För att summera det hela så skulle jag vilja påstå att det varit en strålande helg med det mesta man kan önska sig. Det som fattades för att helgen skulle kunna få toppbetyg var att filmerna vi såg var under en hel del kritik och vi hittade inte heller den här helgen en container proppfull med polska knarkpengar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mkt bra att ni tog upp notan under helgens biobesök. 162.50 Tack. ?....?????????????????????

Team Harpan sa...

Ja men det är billigt och att påstå något annat vore en ren och skär lögn

Anonym sa...

haha ja helt klart