måndag 25 februari 2008

Lords with the ring


Dag 3



Vi vaknade återigen relativt sletna. Gick på shoppen för att kaufa matchtröjor, puckhuvuden och överdimensionerade skumgummihänder. På vägen tillbaka så gick på Earls för att se om uppvisningen under gårdagen gett något resultat. Gensvaret var blandat. Innan vi satt oss ned så hade vi beställt in 7 tallrikar välsmakande pasta och 2 kannor blaskig kanadensisk öl. Efter middagen så stod det en herre vid vårt bord. Han hade på sig en ring som skulle kunna vara den häftigaste en man kan bära. Nej, Olle, det var inte Fantomens. Karljäveln hade på sig en Stanley Cup-ring och vi var givetvis tvungen att få ta del av magin som den besitter. Var och en testade den och givetvis har det förevigats. Ni kommer nu ha 7 st personer på MSN som aldrig kommer att byta sin visningsbild.


Dag 3 har börjat okej..... Kommer kanske bli hyfsad den också, vi ska ju trots allt kika på Detroit som gästar Vancouver idag.
Ja just, Detroits spelarbuss kom ju inrullandes när vi skulle till shoppen, så nu vet Mike Babcock att han är ett jättemanface.



Citat: "Dom kastade en kille i mitt huvud, så jag började slå han allt vad jag orkade"

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var Fantomen som hade bytt ring, då?
Undrar om Mike Babcock ens får på sig en ring. Tänk på vilka jävla jättehänder han har nästa gång ni ser honom.