måndag 25 februari 2008

Because we di id

We're All Canucks!




Dag 2 i Vancouver var en av de häftigaste i mitt liv hitills.
Det har man sagt några gånger, men den här gången är det sant.

Vi gick och la oss ganska så tidigt så när vi vaknade så hade vi fulladdade batterier. Ringer upp Pallen vid 11 och går till hans rum och kikar läget. Går sedan på träning med honom och kikar runt inne på GM Place, går en grand tour och får se omklädningsrummet, bänkpressrummet, jacuzzin, loungen och även själva isbanan.
Orsaken till att vi följde med till arenan idag var för att Svenskarna i Vancouver skulle lattja lite med ett annat svenk-gäng. The Hajvs kallade dom sig. Tydligen rätt kända musiker som kommer ifrån Fagersta. Vi tänkte att det kunde vara roligt att se det. Det var det. En av musikerna, Pelle, var riktigt, riktigt, RIKTIGT dålig och vi garvade a whole part åt det.
Efter den lilla uppvisningen satt vi med dem och kikade på Vancouvers träning och tjötade i största allmänhet. Med lite hjälp så hade vi även fått tillgång till backstagepass och inträde till Musikernas konsert senare samma afton.



Efter träningen så blev det lagfoto och därefter taxi tillbaka till hotellet. Vi steppade in i pallens lägenhet och hade tagit med oss stärkande dryck. En av oss tog det lite lugnare. Den mannen är samma man som ikväll ska möta Detroit Red Wings.
Efter några groggar och en trip down memory lane tillsammans med Alex så gick vi på en restaurant och fick i oss en bit kött, nåt glas vin och en och annan öl. Efter besöket på The Keg så drog hela entouraget vidare mot Earls för några snabba shots. Det besöket var mest för att få visa upp oss med en NHL-spelare för att dra nytta av det under kommande dagar...






Tillbaka till hotellet för att jobba ihop en bra grund inför konserten. Vandrade ut runt 9 för att vara i tid. Givetvis så jobbade Musikerna med försening för att vara lite extra "yeah". Konserten kom efter några halvtimmar igång och det blev ett jävla röj. Musikerna som vi tidigare på dagen sett åka skridskor såg ut att trivas bättre på scenen än på rinken. Man skulle kunna säga att The Hives spelar i korpen hockeymässigt och i NHL om man ser till deras uppträdande på musikscenen. Efter spelningen så steppade vi backstage och var "yeah" tillsammans med Hajvs och fortsatte bläckningen.




Denna dag 2 hade egentligen ingen potential. Denna dag 2 överträffade våra vildaste fantasier.




Backstage i ett NHL-lag - Check
Backstage i ett rockband - Check
Citat:

"Jag har inte homofobi, men jag hatar fan bögar"

"Ärsla den!!"

1 kommentar:

Anonym sa...

Som Patrick Ekwall skulle uttryckt det: Jävla bögar.

Men är Lagga verkligen längre än Vigalente, eller hukar han sig bara extremt mycket?