fredag 22 februari 2008

Couver Baby!!






Ligger just nu på Sutton Place, Vancouver, British Columbia, Canada. Något jetlaggad, något bakis, något imponerad över all jävla hockey dom visar 24/7. Klockan är aldeles för lite, jag o bubben softar, pjaut och övriga 84or är på jakt efter frukost och pallen sover.




Resan hit startade igår, eller förrgår. Förvirrande med all tidsskillnad. Det blev en lång dag igår iaf. Den startade något förvirrat på Frogner. En skrikande storasyster slussar in mig, erik och pjaut i tur och ordning in i duschen. Därefter Visine-behandling och en del högljudda uppmaningar om att skärpa till sig. Orsaken till att vi var i behov av den omilda behandlingen var att dom inte släpper på vilka bakfulla/fulla idioter som helst på flygningar och vi kunde med lättsamhet kategoriseras in i den skaran. Kanske lite onödigt att sätta sig i den situationen men vi var tvungen att säga farväl till Nichol.




Väl på Gardemoen så skräller Pjaut till direkt med att inte ha full koll på passet. Efter en sittning på golvet med en ffullt uppriven resväska så hittade han passet och vi var good to go.




Resan till Heathrow gick smärtfritt, matbrickorna blev kuddar och timmarna blev till sekunder.
På Heathrow kaosade det till sig litegrann med biljetter och dylikt men som det allt som oftast gör så löste det sig och vi fusionerade med resterande Östersundare utanför gate 25. Väl på planet så höll vi låg profil och bra mat, gratis dricka och sköna stolar gjorde att även atlantflygningen gick strålande.


När vi landat och claimat våra väskor så skulle vi in på hotellet för en välbehövlig dusch och major softning. Fordonet som skulle hjälpa oss till angiven destination blev gi vet vis en limo. När Mr. Echo-driving släpper av oss utanför Entrén så står där ett gäng kostymnissar och några väskbärare. Dem blev något förvånade över att se 7 st lik steppa ut ur bilen och ta med sig kexchokladväskor och övriga top-notch resebagar.



Efter uppiffningen så drog vi ut för att hitta något trevligt ställe att kika på dagens match, Vancouver gästade Nashville, vi hittade med hjälp av en janne på hotellet ett riktigt trevligt ställe med trevlig personal (läs attraktiva kvinnor) och god mat och dryck (läs pasta och öl). Matchen i sig kunde man inte heller klaga på (läs Canucks-vinst och Pallen-mål).
Nu ska vi nog ut och spana efter några shoppingstråk och ett ställe vi kan köpa "Edler 23" tröjor så att vi kan gå och representera.


På återhörande...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hatar er!
Så här har min dag sett ut:
Jobb 07,30-16,00
Städa 16,10-18,30
Träna 18,45-20,00
Städa 20,10-22,10

Jag är inte avundsjuk.

Anonym sa...

jag gillar major softning! det är najs!

Anonym sa...

javla kungar!!!! vaffo har ingen visat denna sida for mig? hittade den nyss. nice sa att ni ager staterna boys. heja heja. pussar per s

Anonym sa...

zzz...zzz...