tisdag 19 februari 2008

aaamen durå

Efter en lång tids frånvaro från världen som domineras av Olle, perez, Martin B och Bjurman så tänkte jag göra ett försök att förklara vad som hänt sen sist.

Om sanningen ska fram så har väl inte så mycket spännande hänt. Det mest banbrytande är väl nog att vi bytt bort Lördagen som main utgångsdag och bytt den till Fredag för att kunna ha två bakisdagar. Det är ett inovativt grepp som visat sig vara meget framgångsrikt.

Pjaute är en av de boende på Sofies som njutit extra av den tillagda vilodagen.

En annan positiv effekt som har följt framgångsvågen är att de som inte känner sig nöjd efter en fredagsbläcka kan ta chansen på Lördag. Vissa har nyttjat den livlinan mer än andra. Simon är en av de tappra själar som tagit sig hit ner till Oslo och relativt omgående så insåg han att något var fel. Det skall nämnas att Simon är en av de stolta svenskar som fått gjort militärtjänstgöring och har därför ett enormt behov av ordning och planering. För att han inte ska behöva vara med om jobbiga situationer ute på offentliga ställen, med tjejer som bråkar om vems tur det var, så har han valt att sätta upp ett schema på jobbet där de intresserade kan anmäla sig för att på så vis slippa de ovan nämnda komplikationerna. Anmälan gäller från 02.14 fram till nästföljande morgon. Då det har varrit hårt tryck på bokningslistan så är det helt enkelt regeln först till kvarn som gäller. Anja har tagit det säkra före det osäkra och bokat de nästkommande 2 månaderna.

Kort sagt, Simons Checklista:


(Notera pennan som finns tillgänglig)

Inga kommentarer: